29.9.12

ahaha (:

sarah jessica parker atmış,
britey spears babunmuş!

 

yalnız elayca'nın heri'ye
bu kadar benzediğini
hiç farketmemiştim..
boşuna ikisini de sevmiyomuşum demek(:





7 yorum:

  1. Snoop ile Dog arasındaki benzerliği Darwin bilem şaşırır:D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o babun maymununda takılı kalır, onun alanı orası. bi de yavuz çotuk dine dönmüş diyolar, ehehe:D

      Sil
  2. Javier Bardem olmamaliydi bu listede olmamaliydi olmamaliydi anliyormusun :p

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :D amma lakin ki öyle değildir

      Sil
  3. Adsız13:50

    insan insana benzer de araya hayvanların da karıştırılması bence pek hoş bi şey değil. yine de jacob-alpaca benzerliği beni gülümsetti, inkar edemem :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. niye canım, bence bazı hayvanlar bazı insanlardan çook daha üstünler. o yüzden aşağılanmış gibi hissedilmemesi gerekir bi insanın hayvana benzetilmesi durumunda. tabi benim yorumum bu(:

      bi de bu durumun "eşek gözlüsün" dendiğinde göz süzen ablalar, "koçum benim, aslanım" dendiğinde koltukları kabaran abiler versiyonu var.ama bunlara "öküz gibi yedin" dendiğinde öküzden de beter tepkiler verebiliyolar.

      yukardaki örnekte de olduğu şekilde, "at gibi hatun" kimileri için iltifatın şahıyken kimileri tarafından hakaret olarak algılanıyo. bu durumda bize insanı sadece insanla kıyaslamak kalıyo ki bu durumda, kadınların hiçbiri bir adriana, erkeklerin hiçbiri bir alex değil. oh kıyasladım bi rahatlık geldi:D

      Sil
  4. thans a bucket sweety(: i know that i should write posts for LOL more, but you're in mistake; potential is far far far away from me..

    lili marleen was adorable song for me, after your comment, it'll mean only your blog, cos i love it and i'll be your follower immediately(:

    moreover i have a question for you;

    do you want to share your spiked, black high heels with me? i fall in love to them, now i'm crying and screaming as "theeeey shouuullldd beee miiiineeee!!"

    YanıtlaSil

 
;