11.4.12
o kadar hasta olmak istiyorum ki.
ölümcül hasta olayım.
birileri her an ölebileceğimi farketsin.
başka bişeyi hesaba katmadan benim iyi olmamı düşünsün.

16 yorum:

  1. elif20:42

    şukela değil maalesef...

    YanıtlaSil
  2. Adsız21:13

    Sen hasta olmadan dahi başka bişeyi hesaba katmadan sadece senin iyi kalabilmeni düşünen ve bunun için uğraşan insanlar çıkar umarım karşına ;)

    YanıtlaSil
  3. Kedime +1 koydum. Ben de umarım, dilerim ve isterim :)

    YanıtlaSil
  4. Allah gecinden versin canım, hiç böyle şeyler düşünme, aklından geçirme ve isteme bile. Sıhhat gibisi yok inan ne tadın kalır ne tuzun ne de seni düşünüyor mu diyecek halin. Sen iyi ol ve sen iyiyken seni sevecek insanlar olsun her daim çevrende...

    YanıtlaSil
  5. Allah (c.c.) korusun. Öyle dilekler dileme.

    YanıtlaSil
  6. gün doğmadan neler doğar sözünü hiç unutma! ''ki'' bu böyledir, karşında yılların tecrübesi konuşuyor sağlık gibisi yok rabbim akıl sağlığını beden sağlığını hiç bir zaman eksik etmesin ardından huzur,ağız tadın mutluluğun daim olsun zaman neler getir hiç bilinmez ve şuna inanıyorumki sana çok ama çok güzel şeyler getirecek nisanın 18 güzel bir haber alıcaksın benden söylemesi ;)nerden biliyorsun dersen yüreğim öyle fısıldıyor bana herşey yüreğince olsun

    YanıtlaSil
  7. şimdi farkettim teraziymişsin terazileride tüm zorluklarına karşı çok severim ben

    YanıtlaSil
  8. Adsız18:50

    balımmm saçmalama yaa ağzından yel alsın!!! ama grip bile olsan ben senin gibi tatlı şirinenin iyi olmasını düşünürüm kii :)

    YanıtlaSil
  9. Adsız11:18

    bende hasta olayımda annem beni affetsin

    YanıtlaSil
  10. Adsız14:16

    Hayat güzel. Her şeyden önce Allah a sığın o sana doğru yolu gösterecektir.

    YanıtlaSil
  11. Aynı düşünceleri bende yaşıyorum kardeşim. Hasta olmak kaza geçirmek intiharı bile düşünüyorum bazen. Yolda yürürken arabanın altına atlamak istiyorum aklıma sadece babam geliyor yapamıyorum. Bu hayatta vademin dolduğunu düşünüyorum kapkaranlık ve sessiz bir yerde uyumak istiyorum bunu anneme söylediğimde orası mezarlık böyle şeyler düşünme dedi bu sene abimin arabasını taradılar. Annem felç geçirdi babam kalp ve böbrek ameliyatı geçirdi yaşama ihtimali çok az ayağımdan ameliyat olmuştum platin ve alçı vardı 2 ay yatmam gerekiyor bu sürecin 1. Haftasında sevgilimi annemle tanıştırdım 2 yıldır hayatımda biri vardı bende onun ailesiyle tanışmıştım ayrılma ihtimalini hiç düşünmemiştim annemle tanıştırdıktan 1 hafta sonra ayrıldık ve ben eve mahkumdum yatıyordum ayağa kalkamıyordum elimden hiç bişey gelmiyordu. Anneme söyleyememiştim onu çok sevmişti. Şuan ayağımda bi sıkıntı yok iyiyim ama ruhen hiç iyi değilim bu olay olalı 2 ay olcak ilklerde bu kadar kafama takmıyordum ama şuan aklımdan hiç çıkmıyor babam kalp ameliyatı olalı 3 hafta oldu ve 4 hafta önce dayımı kaybettim ona o kadar ihtiyacım var ki belkide yaşama sebebim oydu artık yaşamak istemiyorum ama babamı düşünüyorum. Allahımdan tek duam bana öyle bir hastalık versinki öleyim intihat etmek istemiyorum allahın verdiği canı almak istemiyorum bana bir yol gösterin nasıl hasta olabilirim ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

      Sil
  12. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  13. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  14. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil

 
;