26.3.13

oyyi! çok tatlılar (:


benim de böyle peşimden
fıtı fıtı koşan civcivlerim olsa
ne olurdu?!

anne bizde niye yoh,
bana niye almıyorsunuz?

çok istedim okuyucu, çok istedim.




17 yorum:

  1. Adsız00:21

    haha çok şirinler:)

    YanıtlaSil
  2. bizim evin yanında kayın validemin küçük çaplı çiftliği var :))) geçen yaz tavukların civcivleri olunca bir tanesine ben bakabilir miyim anne dedim tabikisi dedi benimki kara civcivdi adı da karabaştı oyyy öyle tatlı idi ki evde baktım ona bir süre kartondan çıkarınca etrafta diyelim 3 insan var o hep benim peşimden koşardı beni annesi sanıyordu yavrucak ama maalesef yaşayamadı yazııcıııı bakmak güzelde öldülermide üzülüyor insan :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne tatlı bi yerde yaşıyosunuz siz öyle(: karabaş olur mu olum?! o ne öyle karabaş tut tut yakala der gibi. civcive karabaş dersen kaldıramaz ölür tabi.

      Sil
    2. hay sen ne ne olasın ismi ağır geldi zahir ondan dayanamadı bu acıya :)))

      Sil
    3. e heralde. isim ço önemli. biz mesela kediye minnak dedik, öküz gibi oldu hala yavru kedi triplerine giriyo. hep orta yolu bulmak lazım. zor işler bunlar.

      Sil
    4. :)))))))))))))))))

      Sil
  3. Aman yarabbim çok sevimli :)

    YanıtlaSil
  4. Adsız11:19

    ben 3 civciv beslemiştim çocukken çatı katındaydık o zaman çatıda yer yapmıştım onlara sonra büyüyüp tavuk oldular ve bakamadım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bizim de karşı komşunun 7 yaşındaki oğlu pazardan ördek almıştı geçen yıl. balkonda bakıyodu, arada sesi geliyodu. bi gün sordum furkan ördeğin napıyo diye; çok büyüdü biz de kestik yedik dedi. o zaman tamam dedim. erkeklerde duygu aramamak gerekiyo.

      Sil
  5. sabahtan beri dönüp dönüp bakıyorum bu fotolara :) ben de istiyorum valla :) hem köpüş hem civciv :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben civciv sürüsü istiyorum. kendilerine "dünyanın sonu geldi buuzullar buzullar" marşıyla yürüyüş yapmayı öğreteyim istiyorum.

      Sil
    2. ehheheehheheee o da iyiymiiş :D

      Sil
    3. yapazaam onu. azmı cezmi kasteyledim.

      Sil

 
;