6.6.12

whoaaaa! illuminati miiyy? oyun mu kartlarııı?


az önce odada fateme'nin beynini şişirirken bir anda beş dakikalık bir sessizliğe büründüm
tabi kız telaş yaptı öldüm sandı falan
(şaka şaka yapmadı öyle bişy, çok soğukkanlı o:)
o site senin bu site benim dolaşırken illuminati kartlarını gördüm
1995 yılında oyun kartı olarak satışa sunulmuş
ben altı yaşındayken.

yani dünyada daha tuvalet eğitimini almamış onca insan ufağı varken
adamlar neler planlamış yavu..
hemen fatemeyi çağırdım koş kız koş bak neler varmış diye.
önceden yapacaklarının sinyalini vermişler,
hatta ne sinyali, anten takmışlar. 
kartları size görseteyim de ağzınız yere düşsün
(ben yeni gördüm düştü valla. hala insanların böyle şeyler yapabileceğine inanamıyorum)
gerçekleşmiş olanlara bi bakalım








bi de bizi beklediğini söylediklerine;


daha da neler neler..
google it beybi!

25 yorum:

  1. ahh yavrucum sen daha yeni mi görüyorsun? :))
    Fazla kafa yormamak lazım şayet benim gibi tırlatırsın sonra :)) (bunu yazarken dahi elimde onlarla ilgili kitap bulunması nası yani? ) :))

    YanıtlaSil
  2. her an biz doğmadan planlanmış bir oyunun kurmanı olabiliriz, oyuncaklara bak geleceği gör hitler zamanında oyuncaklar esir düşmüş askerler bombalardı... zihnimizi kim işgal etmiş, bu kartların altındaki el kime ait, bi kurcalamaya kalksak 'heh buldum bunun eliymiş','yoo onun altındaki elde kimin?', '6 parmak görüyorum ama inanmıyorum 6. sı o elin altındaki ele aitmiş.' o kartların altında kaç parmaklı bir el var?

    YanıtlaSil
  3. hee yeni görüyorum valla(:

    uu ayşe sen işin çok derinindesin yahu..benim elime lise yıllarımda bi ansiklopedi geçmişti yeni masonik düzen diye; ilk üç sayfası senin bu dediklerinle doluydu dördüncü sayfada da korktum fırlattım zaten(:

    YanıtlaSil
  4. derininde hayır yok zaten ya kafayı yiyorsun kendini hastanede buluyorsun ya fark ettiriyorsun kendini şanslıysan hapishanede yada kabirde şansın yerini karıstırmış olabilirim yada 4. sayfada bırakıp hayatına devam ediyorsun:))

    YanıtlaSil
  5. tek tesellim bu kadar güçlü oyunlara rağmen ve güçlere rağmen bu ülkeyi koruyan daha derin daha güçlü eller var sence sadece bir tesadüfmü küçük bir ülkede bu kadar evliyullahın olması burayı mesken tutması... ismet özel in bir lafı vardır bu dünya batacaksa bu ülke battıktan sonra batar, bu dünya kurtulacaksa bu ülke kurtulur dünyada kurtulur

    YanıtlaSil
  6. Geçen yıl ben de nasıl takmıştım bunlara ya. Sikkofield sağ olsun, kaffayı yemiştim ve etrafımdakilere yedirmiştim ama. ehehe.
    Katy Perry, Lady Gaga, Eminem, Sertap Erener, Tarkan falandı falan.
    99 depremi ve daha niceleri. İLLUMİNATİ!
    Ama şimdi desen, kafayı yemiş halimden sıyrılalı çok oldu. Sen de sarma derim. Ama evet, kartlar, ürkütücü. vuuvs.

    YanıtlaSil
  7. Ayse,bu ülke konusunda cok da kararlı değilim..halimize şükür diyebiliyorum sadeece..

    Beyzaziim sarmıyorum yav,bunalırım popüler olandan ben zaten. Co şaşırdım sadece doksanbeste mı yapmışlar huu vay anasını falan..

    Yağlı boya, seni co seviyorum ben(:

    YanıtlaSil
  8. ayşeye katılıyorum dünya da şeytani ve hilaliler arasında geçen bi savaş halinde ve hep sonunda kazanan biz olduk semmma'cım zaten bunu sağlayan devlet değil farklı bi yapılanma var devletinde ötesinde benim bu konuda tek tesellim "Onların planları varsa biiznillah Allah'ın da var :)) Bu arada "illuminati" nin kadrolu elemanı madonna ülkemize ayak bastığına göre bu gece birçok ayinsel ritüellere şahit olacağız demektir beyni yıkanmış gençlik kahrol ahahha :)))

    YanıtlaSil
  9. Aklıma gelmişken soram:Yonanistanın hali ve avrupanın bu kriziyle alakalı bişiy yokmuydu kartlar içinde..malum bu da bir plan,içindeyim ya bilgilenirim en azından başıma geleceklerden??

    YanıtlaSil
  10. aslında bundan kadermiş gibi bahsetmemek lazım bütün dünyayı sarmış gibi görünseler de allah a dua etmek lazım planladıkları tarih geldiğinde umdukları gibi olmasın olaylar..

    YanıtlaSil
  11. ayşe ak dostuma katılıyorum onlar Allah yokmuş gibi hareket etseler de Rabbim çok güzel sobeler İNŞALLAH!..

    YanıtlaSil
  12. aslında arkadaşlar aklıma bir fikir geldi tabir yerindeyse elin gavuru şu saatte şu olacak diyor ve o zamana kadar onun olması için ellerinden geleni ardlarına koymuyorlar ve biz merhametli ve güzel bir rabbi olan müslümanlar bizim neden istediklerimiz olmasın. onlar kötülük adına planlar yapıp çalışıyorlar hatta bu yola kul oluyorlar. bizim tek doğru yolumuzda güzellikler kapısı açmayalım. biz kafamıza imanımızı da katarak güzel şeyler planlayalım ve o tarih geldiğinde rabbimizin izniyle bu 'ol' uversin bizim 'ol'mamız gibi. hadi başlayalım çalışmaya... bismillahirrahmanirrahim bakalım ne güzellikler sunacak rabbimiz.:))))

    YanıtlaSil
  13. Öğlen öğlen yaşama sevincim en az yüzde 20 eksildi be semam.
    Ben yeni gördüm, gerçekten düşündürücü, kendini piyon gibi hissediyor insan. Umarım uzaylı senaryoları gerçekleşmeden ben ve sevdiklerim diğer tarafı boylamış oluruz.
    En bir korktuğum şey.

    YanıtlaSil
  14. Pontiyle beraber hayırlısıyla bizde boylamış oluruz inşallah o ekstriim durumlardan önce.

    YanıtlaSil
  15. ben hiç bir yere boylamayı düşünmüyorum arkadaşlar cürmü kadarlar... sakınmasına sakınırım ama korkudan da allahım beni yanına al demem zaten allah yanımda başka bir yerde mi... güçlü olmalıyız zihnimizi şimdiden ürkütmüşler...

    YanıtlaSil
  16. bunlar illuminatinin oyunu bunlar bir kısmı gerçekleşti diğerlerini zaman gösterecek sadece bir tesadüf olamaz..

    YanıtlaSil
  17. Uyyy çok tırstırıcı:D

    YanıtlaSil
  18. uff ben de sarmistim gecen yil bu kartlarin gizemine ama beyin hucrelerini dusun dusun oldurmeye degmez, nasil olsa birileri plani yapmis bize oynamak duser":)

    YanıtlaSil
  19. Kızım bi ses ver nerdesinnnnnn!!
    Kızıyom bak :p

    YanıtlaSil
  20. neler olmuş neler(: yoğudum ben hafta sonu, bugün tüm enerjimle geri döndüm. arayanlarım soranlarım, tenks e lat beybi:)

    biricit, dönüyorum mimine hemen!

    YanıtlaSil

 
;