29.3.12

pazartesi perşembesi

insan haftanın ortasında iki gün okula gitmeyince işten güçten uzak kalınca bi de üstüne gezip tozunca okula gittiği perşembe gününü hafta başı sanıp şöyle eğlenceli bi parça için post atayım da hafta güzel başlasın diyebiliyormuş efendim. 

sanki pazartesiymiş gibi kalktım sabahın altısında, bu hafta kimse aç kalmasın allahım dedim üç tepsi börek yaptım (evet üç tepsi börek tüm somali'ye yeter.). güneşi bi saniye bile kaçırmamak için hava karanlıkken giyindim, en çiçekli eşarbımı taktım en hafif kokumu sıktım koştur koştur dışarı çıktım (miami'ye falan gitmiyorum, kapkaranlık kimyasal kokularıyla dolu bi laboratuvara gidiyorum..)

bi kahve delisi olarak üçü bi arada falan gibi paket kahve tercih etmem. zor anların kurtarıcısıdır benim için, asla emek verilerek yapılmış kahvenin tadını tutmaz. amma lakin ki öyle değilmiş. cafe crown'ın bi lattesi var ki ennnnnnfes. o saatte açılan bi market buldum latte yoktu fakat nestle'nin 16lı sıcak çikolata kutularında hediye olarak çikolata desenli kupa vardı o kadar da sempatik ki beni bi hafta mutlu etmeye yeter..

patlamış mısır ağaçlarını gördükçe allahım lütfen bu hafta böyle geçsin dedim.. sonra okula geldim ve farkettim ki bugün perşembe..

tüm bu şapşallık sürecimde dilimde ne vardı dersiniz?



2 yorum:

  1. sana katılıyorum 2 gün veya biraz daha fazla uzak kaldın mı okuldan ayağın bir kesiliyor ki bir daha bedava yemek dağıtsalar gidesin gelmiyor. ama itiraf et sevinmedin mi ya pazartesi sanarken perşembe çıkmış hafta sonuna ne kalmış aman tatiller bitmesiiin:)

    YanıtlaSil
  2. sevinmek ne kelime.. (:

    YanıtlaSil

 
;