11.2.14

#kedikatilicanaksoy




Can aksoy pisligi icin change.org'da
imza topluyoruz okuyucu.
haberin olsun istedim.

ahirette karsilasacagi adaletten suphem yok
ama bu dunyada da
insanlardan hak ettigi adaleti bulsun,
bagirsaklari sokulerek oldurulsun istiyorum.

izleyemedim cektigi vahset videosunu,
acamadan gozumden yas geldi.
ben beni uyandirdigi icin bagirdim diye
gecelerce minnak yuzunden uyku uyuyamadim
vicdan azabi cektim,
koynunda uyumaya geldi sen bagirdin 
diye kendimi sucladim.
sen hangi hakla o hayvani
kestin katlettin bi de utanmadan videoya cektin ?!

"Tamam 300.000 veren
hayvanlara eziyet edip videoya cekebilir"
dememeli bu adalet.

hayatimda ilk kez,
beynimin derinliklerini
bildigim tum beddualari cikarmak icin zorluyorum.







13 yorum:

  1. Adsız12:29

    gençlere Allah sevgisi ve korkusu verilmezse işte böyle olur. Allahtan korkmayınca masum canlıları vahşice öldürür. çok bu hadiseler. insanlar yıllarca dinden, dinini yaşamaya çalışanlardan korkutuldu, din dersleri kaldırıldı dinini öğrenmemesi için ne geliyorsa yaptılar. işte o zamanın çocukları camiler yaz tatillerinde kapalı.. benim kızımda gidememişti o zamanlar.

    Allah korkusu olana karıncayı da ezdiremezsiniz.. "benim Rabbimin yarattığı masum bir canlıya ben zarar veremem Rabbim benden razı olmaz beni sevmez bu masum varlık hakkını benden ahirette alır" korkusuyla kimseye zarar veremez kötülük yapamaz.
    Allah sonumuzu hayır etsin öyle çok ki şimdi maneviyattan uzak gençler.. sokakta oturamıyorsunuz küfürlü konuşmalardan.. eskiden kız arkadaşlarının yanında küfür etmezlerdi gençler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dinle ne alakası var yahu?
      Ben dinsizim ama karıncayı bile incitemem. -.-

      Sil
  2. Adsız13:08

    aynen benimde etmediğim beddua kalmadı :(

    YanıtlaSil
  3. Saadetin sözlerine harfi harfine katılıyorum. Allah korkusunun olmamasından öğretilmemesinden böyle ruh hastası insanlar üredi toplumumuz da. Bir kere anne babanın dünyadan haberi yokki çocuğuna öğretsin.az da olsa Allah adı zikredilen bir evden, böyle cani çikmaz. Rabbim sonumuzu hayreylesin.işte böyle mikropların yüzünden, kuraklık ta olur, türlü dertlerde gelir. Kula bela gelmez Allah yazmayınca, Allah bela yazmaz kul azmayınca...

    YanıtlaSil
  4. Allah korkusunun yanında, azıcık vicdan birazcık dahi insanlık olsaydı içinde bu olmazdı... bu bir tür sapıklıktır ve bir şekilde cezalandırılması gerekir. Çünkü vicdansız insanın kime ne yapacağı asla belli olmaz

    YanıtlaSil
  5. bende paylaştım ama blog gayet sessiz kimsenin umrunda değil acaip öfkeliyim :@

    YanıtlaSil
  6. Bu tür durumlarda ( vahşetler de) artık para cezası yerine, bu tür insanlar psikolojik tedavi altına alınmalı,bunun sağlıklı hiçbir açıklaması ve affı olamaz! Umarım kısa sürede bu da bir ders olur ve adam akıllı bir yasa çıkar.

    YanıtlaSil
  7. 16 şubat pazar günü saat 2'de taksim'de galatasaray lisesi önünde toplanıyoruz hayvanlara yapılan iskencelere hayır demek için ve bu işkenceyi yapanların cezalarının ağırlaştırılması için. Lütfen sizler de katılın ve bloglarınızda duyurun.

    YanıtlaSil
  8. semam bakamadım videoya, bakamam da. Çok çok kötüyüm. Ben ne yürüyüş yapmak , ne imza vermek istiyorum. Hepsi boş hiçbir işe yaramayacak 2 gün sonra unutulup gidecek adım gibi biliyorum.
    Ben sadece bu insandan bozma yaratığı ellerimle öldürmek istiyorum. Evet şu an ki hissiyatım ve isteğim sadece bu. Gerisi boş. Karnını deşip ölmedin mi daha diye karşısında durup sormak istiyorum....

    YanıtlaSil
  9. Allah akıl ve herşeyden önce vicdan versin bu tiplere.. Diyecek başka birşey bulamıyorum.. Zevk için hayvan deşmenin bedeli ise kesinlikle ağarlaştırılmalı..

    YanıtlaSil
  10. aman allahım inanamıyorum.rabbim evlatlarımızı ve bizleri böyle vahşilerden korusun.ben izlemedim.mümkün değil zaten izlemem.çok üzgünüm çok.insanlar nasıl bu kadar vahşi olabiliyor.bu bir hastalık toplumdan uzaklaştırılıp tedavi edilmezse yarın daha kötü sonuçlar doğurur ve bunu bir insanada yapabilir.
    babası oğlunun yapmadığını söylüyormuş.allahım ne diyeceğimi ne yazacağımı bilemiyorum.rabbim evlatlarımızla imtihan etmesin inşallah..

    YanıtlaSil
  11. Fotografi bile yetti allah islah etsin yaziklar olsn cok üzüldüm:((

    YanıtlaSil
  12. Neyse konuğuna da salça oldum ama afedersin Sema.

    Benim uykularıma girdi bu adam ya. Anlayamıyorum nasıl bir vicdansızlık bu. Sonradan inkar etmiş falan ama... Kimisi de diyor demek ki sorunları varmış, tedavi edilmeli. Bunu yapabilen insan nasıl tedavi edilir onu da bilmiyorum.

    Ölsün de diyemem ama yaşasın da istemem.
    Hak ettiğini bir şekilde bulur diye umuyorum.

    YanıtlaSil

 
;