25.6.13

#stoplyingCNN




provocateurs attacking the Turkish Police


provocating woman organizing the people to attack the Turkish Police


provocateurs burning the Turkish FLAG

mehmet ali alabora's lies and accusations about Turkiye and Turkish Police, on cnn



provocateurs burning public vehicles

 


provocateurs burning food carts ran by the handicapped




provocateurs throwing stones to Police, vandalizing streets






14 yorum:

  1. İ. Melih'in ağladığı videoları da koy destek için. adamın fişkiyesini filan da kırıyor vandallar, adama ayıp oluyor :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. fişkiyenin adresini bi kontrol etsene belki yalnızca 600 takipçisi olan bi hesaptır, kullanıcı adında falan gözüne çarpan bişey olur..

      Sil
    2. ya da boşver gözü kapalı okuyalım biz, çocuklar eğlensin kendi aralarında; gülelim biz de (:

      https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/q71/1016605_10152897136105467_61417880_n.jpg

      Sil
    3. evet bunlara gülüyorum ama sokak arasında yürürken "Ben sizin polisiniz değilim, siz Ermenisiniz." ötekileştirmesini ucuzca yapıp geçen polislere nedense gülemiyorum pek. Allah kimseye ne "Polis İmdat" ne "İmdat Polis" dedirtsin inşallah.

      Sil
    4. Adsız09:28

      i. Melih diyerek zaten niyetinin bağcıyı dövmek olduğunu ispatlıyor arkadaş. hakaret etmeden başkasını rahatsız etmeden iş göremez bu zihniyet.

      güzel hashtagmiş bu arada. biz de bi tane başlatalım #nedengazzedesuriyedebinlercekişiölürkençekmedindebiziçekiyosuncnn #işinebakcnn

      Sil
    5. bkz: #kalkkızsoğanhazırlacnn

      Sil
  2. hepimiz melih gökçeğiz... stoplyingCNN

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. l harfini düzgün yazalım, okunmayınca inanılıyo (:

      Sil
    2. yan tarafta paylaştığın "Yönetenler için ÖL(DÜR)MEYİ reddet" bannerın biraz altta kalmış sanki, varlığını sen bile unutmuşsun ;)

      Sil
    3. ne alaka çözemedim nedir?

      Sil
  3. Merhaba Sayın Yazar, ben Gezi eylemlerinin bir destekçisi olsam da Suriye'de Filistin'de ölenleri çekmeyenlerin saatlerce Türkiye'yi çekmesinden rahatsızım. Ama birkaç şeyi düzeltmek isterim. Türk bayrağının yakılması videosunun, yayınlayan TRT'nin yine kendi 2010 tarihli haber videosunun biraz oynanmış hali olduğu kanıtlanmıştır. Aslı 2010da PKKlılar tarafından Türk bayrağı yakılması videosudur. Memet Ali Alabora'ya yapılan, Aziz Nesin'e de yapılmış olan hedef göstermekten başka birşey değildir. Orada bir sürü tiyatrocu varken adam mesele ağaçlar değil diyip TV'ye röportaja çıktığı için hedef gösterilmiştir ve ölüm tehditleri almaktadır. Elbette oradaki onbinlerce, yüzbinlerce insan arasında polise zarar veren de, provakatör de vardır; ki polisin de insanların yüzünü hedef alarak, nişan alarak yönetmeliklere aykırı gaz bombası attığını biliyoruz ve o arada provakatör olmasa da yeter be diyip bulduğu taşı can havliyle atanın da olması doğaldır. Bu kadar kalabalık bir toplum olayında ajanların da araya karışması büyük bir olasılıktadır ve bunlar da provakasyon yapmaktadır ama Erasmus öğrencilerini de ne olur ne olmaz diye sınırdışı etmek komiktir. Kışkırtılmaya çalışılan oradaki büyük bir kitlenin birbirine sakin olun taş atmayın diye bağırdığı, kimi zaman taş atanı polise kendisi teslim ettiği de olmuştur. Sivil polislerin ATMlere falan zarar verdiği, suçun oradakilere atılmaya çalışıldığı birçok farklı açıdan ve yerden fotoğraf çekilerek kanıtlanmıştır. Ayrıca o iftiraya inanıyor musunuz bilmiyorum ama, bizzat o gece orada yaralananlara müdahalede bulunan tıp okuyan arkadaşlarım tarafından camide içki içme yalanlanmıştır, imam ve müezzin tarafından da yalanlanmıştır, günlerdir de hükümetimiz söz verdiği görüntüleri halkla paylaşmamıştır. Savaşta bile revirlere, hastanelere dokunulmaz, karşı tarafın yaralılarına doktorlar yardım ederken, kendi halkına devlet görevlilerimiz polise saldırıp bir de ambulans mı bekliyorsun diyip revirleri gaza boğup insanlık suçu işlerken o ambulanslar, otobüsler gaz bombası taşımıştır. Yakılmalarına ben de karşıyım ama nedenini de anlayabiliyorum. Sizden farklı görüşten biri olarak bunları paylaşmak istedim. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. olayı mehmet ali alabora'nın başlatmış olması, miminör oyununun sitesini kapatması, oyunun gezi provası olarak anılması, çok daha önceden gezi parkına her milletten insan toplayarak direnişin provasını yapması akılları karıştırıyor olacak ki olay onun üzerinde yoğunlaşıyor belki..

      ben teşekkür ederim, elbette fikirler karşıt görüşlerin paylaşılmasıyla olgunlaşır. elbette halkın arasında provakatör olduğu kadar polislerin arasında kendi kişisel sorunlarını, streslerini o galeyanda atarak durumdan istifade etmeye çalışanlar olmuştur; insanımız için ego ve nefis denen şey her zaman görev bilincinden daha ön planda olduğundan ötürü..

      ama camide elinde bira kutusuyla gezen abiyi napıcaz? şu durumda ben arkadaşların görmemiş olabilir de resmi var yahu diyebiliyorum; ama umarım dediğin doğrudur..

      çok zarif bir karşı görüş yorumu olmuş, ben teşekkür ederim (:

      Sil
  4. Güzel bir paylaşım olmuş.Teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. biro o. ben teşekkür ederim çok ince bi insansınız.

      Sil

 
;